MediaEvent – Artist management

A sztárgyártás furcsa folyamat. A fogyasztói társadalom igényeihez igazítva formál karaktereket. Egy adott időszak trendjeihez fejleszti a produkciót, termék életgörbét kalkulál. 1-2 év és jön egy újabb sztár, a régiek meg eltűnnek a megsárgult plakátokon.

Vannak azonban művészek, akik hosszú, kitartó és kemény munkával, lassan, de biztosan alkotnak. Széllel szemben. Az aktuális irányzatokkal mit sem törődve, saját gondolatokat adnak át, álmokat valósítanak meg. Művészetük erős, állandóan megújuló. Közülük van, aki eléri, megéli a sikert, a társadalom elismerését, sokan pedig csak a poszt-humusz válnak ismertté (ha egyáltalán).
Ők jegyzik a maradandó alkotásokat.

A MediaEvent menedzsment küldetése ez utóbbi körhöz tartozó művészek támogatása, mind háttérmunkával, mind anyagilag. A MediaEventnek nem célja sztárokat kreálni. A művészek egyéniségét, jellemét, stílusát nem kívánjuk se meghatározni, se befolyásolni. Tanácsokat adunk, utasításokat soha.

Olyan művészekkel dolgozunk együtt, akik – alkotásuk nívója alapján – idővel talán a menedzsment nélkül is eljutnának a céljukig. Mi csak az út egyengetésében segítünk; a szervezésben, energiagyűjtésben, és nem utolsósorban az anyagi forrás előteremtésében.

Zenekarainknak lemez megjelenési lehetőséget is biztosítunk. Tudni kell, hogy a lemezkiadás ma már nem üzlet, hanem kötelesség. Elkötelezettség, hogy megörökítsünk egy apró részletet az adott kor zenei kultúrájából, hogy majd ha a zene elszáll, a felvétel megmaradjon. Ebben van segítségünkre a cégcsoporthoz tartozó Narrator Records.