MediaEvent – Marketing

Full service reklámügynökségünk 1998 óta foglalkozik reklámkampány tervezéssel, optimalizálással, elektronikus, közterületi és alternatív médiumok felhasználásával.

Ügyfeleink köre évről évre ajánlás által folyamatosan bővül. A portfoliók vezetői mind komoly piaci eredményekkel rendelkező szakemberek.

Erősségeink: ügyfélcentrikus gondolkodásmód, minőségi szolgáltatás, testre szabott ajánlatok, kreativítás, csapatszellem.


Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, marketing, PR, reklám és média területen. (Természetesen minden szolgáltatáscsoport külön-külön is rendelhető, de a legjobb ár/érték arány elérésének érdekében szívesebben vesszük, ha egy kézben van a teljes lebonyolítás felelőssége.)

Nálunk minden ügyfél büdzsétől függetlenül VIP, szeretnénk átültetni a private banking érzést a reklám tevékenységre. Mi folyamatosan szeretnénk időt energiát és stresszt takarítani meg ügyfeleinknek.

Munkánk eredményeképp a legfontosabb célunk a kereskedelmi eredmény folyamatos növekedésének elérése, de lehetőleg olyan eszközökkel, amelyekkel az ügyfél a reklámköltéseit leszoríthatja. Kreatívjaink friss és meghökkentő ötleteivel a kampányt figyelemfelkeltővé tesszük különbözve a megszokottól, ezáltal ügyfelünk költséget takaríthat meg.

Mindig ott vagyunk a Forró Drót túloldalán, ügyfeleink a lehető legrövidebb idő alatt válaszokat kapnak döntéshozóinktól!