MediaEvent – Artist management

Horgas Eszter   (jazz, klasszikus, latin)

Horgas Eszter fuvolaművész a budapesti zeneakadémián végzett, de már a főiskolai évek alatt olyan művészekkel léphetett színpadra, mint a Liszt Ferenc Kamarazenekar, Kocsis Zoltán, Maurice Andre, Rosztopovics, Bartók vonósnégyes, Jean Pierre Rampal….

19 évesen a két legjelentősebb fuvolaművésznél-tanárnál tanulhat: Jean-Pierre Rampalnál (Franciaország) és András Adorjánnál (Németország).

20 évesen ösztöndíjat kap Svájcba, majd a hazai zenei élet szólistájává növi ki magát.

1993-ban megalapítja a Forrás Kamarazenei műhelyt, kiknek tagjai Kurtág György és Rados Ferenc növendékei.

1995-től sorra készíti lemezeit különböző magyar és külföldi kiadóknál.

2002-ben megkapja az Artisjus előadói díját

2003-ban már tízezren kíváncsiak a Budapest Arénában bemutatott Carmen előadására, ahol partnere a nemzetközi hírű gitárvirtuóz Al Di Meola

2008. a Carmen folytatása, az Ő és Carmen, melyből cd is készült, két hét alatt platina lemez lett

„Horgas Eszter napjaink egyik legeredetibb, legizgalmasabb előadóművésze, fuvolavirtuóza, egy műfaj megteremtője, létrehozója, egyszemélyes képviselője.A fuvolajáték határainak feszegetője, aki a XXI. századi fuvolázást egész más lehetőségek elé állítja, mint elődei.” (Szegő András)

6 élő koncertjét közvetítette a Tv, olyan előadásokat, mint a Latin Fiesta, Carmen, a Mária, Charlotte. Saját könyve is megjelent „Hangok mögötti világom” címmel.

Olyan világsztárokkal dolgozhat együtt, mint Al Di Meola vagy Natalie Cole, Roby Lakatos és Tony Lakatos, Rhoda Scott, Milos Punisic.

2011-ben meghívást kapott a világ egyik legjelentősebb koncerttermébe a PROMba.

Évente közel 100 koncertet ad Magyarországon és külföldön.

www.horgaseszter.hu/


Facebook

Technika + Sajtó

RIDER

Videók