MediaEvent – Artist management

‘Yes’ - Naked a World Music Charts Europe 11-ik helyén!

Havonta egyszer huszonnégy európai ország rádiós újságírói kiválasztják világzenei kedvenceiket és elküldik Berlinbe. A feldolgozás után ezek megjelennek a WMCE.de oldal Top 20-as listájában.

Világzenei műsorokat működtető producerek és újságírók alakítják a "panelt", vagyis a zsűrit. A toplistákat számos rádióműsor játssza, sok zenei bolt és weboldal közli őket. Júliusban a Naked új albuma a 11-ik helyre került. Először történik, hogy a Narrator Records kiadványa kerül ilyen magas pozícióba. Gratulálunk a kiadónak és a zenekarnak is!

_________________________________________________________________________________

WOMEX 2016

Idén a World Music Expo a spanyolországi Santiago de Compostelában kerül megrendezésre október 19. és 23. között. Büszkék vagyunk rá, hogy a tavalyi budapesti világzenei szakvásárhoz hasonlóan idén is részt veszünk a rangos eseményen.

A MediaEvent Kft. a 2.62 számú standon lesz jelen. Várjuk régi és új partnereinket!

_________________________________________________________________________________

MediaEvent a WOMEX 15 Nemzetközi Világzenei Szakvásáron

A 2015-ös budapesti Womexen sikerült a legjobbat kihoznuk. A hazai szervező Hangvető technikai partnereként sok kemény munkaórát tudhatunk magunk mögött. Örülünk, hogy új kapcsolatokat építhettünk ki, régi és új barátok keresték fel a standunkat és bővítettük nemzetközi ügyfélkörünket. Találkozunk a következő Womexen, és reméljük, hogy a 2016-os Babel Sound Interaktív Zenei Fesztiválon is üdvözölhetünk!