MediaEvent – Artist management

Budapest SKA Nu-Jazz Orchestra   (party zenekar, ska, jazz-rock)

Legyen ez a nap…

…mindenkinek jókedvű; …szívbe emlékeket rejtő; …szerelmessel együtt sétálós; …mindenből csak egy kicsit többet hozó; …péntek esti passziót elhozó; …mintahőst váró; …mindezek mellett leginkább zenére vágyó.

Megjelent a Budapest SKA Nu-Jazz Orchestra Legyen ez a nap című bemutatkozó albuma, amelyen koncertjeik hangulataihoz híven örömteli lelkesedéssel vegyítik a jazz, a reggae, a funk és a latin zene stíluselemeit a SKA sodró lendületével. Aki egyszer hallotta a zenekart, az újra és újra szeretné majd, és ez így van jól.

A Cseh Tamás Program támogatásával létrejött albumra hat saját dalt és egy magyar slágerekből álló medley-t rögzítettek, továbbá koncert repertoárjukból felkerült még kettő közönség kedvenc feldolgozás is.

A dalok listája:

Legyen ez a nap
Még egy szív
Te meg én
Csak egy kicsit
Péntek esti passzió
Mintahős
Van-e szerelmesebb
Don’t Call Me Baby
I’m Yours/Billonaire

Az album első három dalához videóklippeket is készítettek, amelyek hamarosan debütálnak a zenekar közösségi oldalán és a honlapján is.

A Legyen ez a nap albumon közreműködött: Bartók Máté – szaxofon, Báthori János – trombita,

Brunner Bence – harsona, Dudás Viktor – dob/zenekarvezető, Fodor András – gitár, Pécsváradi Attila – basszusgitár, Tempfli Erik – zongora, Wéber Zsófia – ének, valamint, mint vendég Fodor Eszter – hegedű.

http://buskanjo.hu/


Facebook

Videók
MP3

Legyen ez a nap

Még egy szív

Te meg Én

Diszkográfia